Torsdag 26 Februari - ÖPBästisen Inger fyller 35 idag  STORT GRATTIS!

Idag var vi på öppna förskolan med kusin Loisa och svägerska Lotta. Ungarna hade ganska roligt och mammorna kanske inte lika roligt men vad gör man inte för sina barn. Mick gillar det mesta men helst vill han ut genom grindarna som alltid skall vara stängda. Sen drog vi till McD. Det gillade mammorna lite bättre eller rättare sagt "supersize me".
Onsdag 25 Februari

Min leverantör ringde igår och bekräftade att leveransen till mina nya butiker var på gång och skall skickas den
10 februari från Kina - Toppen! Så nu blir det ännu mer Zizoo på marknaden. Jag har lagt länkar de butiker som har hemsidor till höger.

Annars var gårdagen lite halvjobbig för sonen - rinnande näsa, feber och massa tandbajs. För er som inte är insatta är tandbajsar något av det äckligaste. Kopiöst mycket illa luktande bajs som oftast kommer utanför blöjan med eftersom det är sån sjuk mängd. Stackars bebis! Han verkar inte lida speciellt men näsfridan hatar han riktigt mycket. Vilket man kan förstå - jag hade inte själv tyckt att det var så ball att få en dammsugare i näsan. Men några sekunder senare är han lika glad som alltid.
Första inlägget...Hmm ...Första inlägget...Hmm svårt - var skall man börja?

Måndag i dag och mormor sitter barnvakt medan jag tvättar, jobbar, handlar, lagar mat och städar. Så roligt är det att vara mammaledig och driva företag samtidigt.

Vaknade 7.00 och har sedan dess hunnit tvätta (skall hämta upp det sista snart), posta ett paket, handla på Hemköp och Netto, skriva några jobb mail, prata med min bokförare, vara social med min mamma (skall strax fika), städa undan leksaker, lägga sonen (middags tuppluren) Blogga och klockan är bara 12.00.

Har bara matlagning, städning och lite mer jobb kvar. Konstigt att man känner sig som 4 personer ibland.
Sonen väger upp för det mesta  när det blir lite jobbigt som tur är. Räcker att han tittar på en och skrattar så bryr man sig mindre om allt annat jobbigt.

Top 3 på vad jag inte gillar att göra just nu;

1. Laga mat (har en vegetarisk man - fantasin är på noll just nu)

2. Städa

3. Tänka på vad jag stoppar i mig älskar choklad och gärna mycket varje dag :)

RSS 2.0