Söndag 1 mars

Äntligen mars, vår, sol - man kan alltid hoppas i alla fall. Fast det har varit lite sol i helgen och det är ljust ute kl.17.00 fortfarande om man bor i Malmö. Fast när vår familj var ute på promenad så var det mulet så klart men det brydde vi oss inte om och hade på solglasögonen :)

Såg tre filmer i helgen;

1. Role Model - helt ok om man gillar amerikanska komedier.

2. Valkyrie - somnade i mitten men såg början och slutet, helt ok dock inget fan av Tom Cruise och hatar andra världskriget tema.

3. The Day The Earth Stood Still -  hmm somnade inte men det var väl det ända positiva.

Melodivestivalen ville jag också se så klart så att man hänger med ha ha ha - Gillar Petra Mede men shit vad dåliga låtar.
Gillar än så länge bara Alcazar, EMD, Lili & Susie, Måns och någon till som jag glömt. Alcazar för att Disco är coolt, EMD för att jag gillar Danny, Lili & Sussie för att de är Lili & Sussie och Måns för att han är Måns.

Vackert! Synd att vädret inte är bättre bara för då hade Malmö lätt konkurrerat med Rivieran om de inoljade strandgubbarna i string bikini. Längtar till sommaren.......

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Tror du verkligen att den svenske mannen skulle lägga av med basketshortsen på stranden om det blev varmare? Man kan ju alltid hoppas... eller inte :=)

2009-03-04 @ 17:46:18
URL: http://familyaffair.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0