Kräksjuka

Trodde Mick hade fått kräksjukan idag och höll på att få en panikattack. Vi var på öppna förskolan och helt plötsligt så hade jag en spya på mig. Vi stack därifrån och sen sov han i 2h, vaknade, åt, gjorde sin bajs och har varit supper mammig resten av eftermiddagen.

Lite jobbigt den här "I want mummy 24-7" jag kan inte gå ut från rummet utan att han börjar stor tjuta efter mig.
Gulligt men man är ganska begränsad eftersom jag måste bära omkring på honom hela tiden. Antar jag kommer klaga sen när kan är 18år och inte vill pussas alls :(


Leverans

Om allt går bra och DHL inte blir mer försenade så skall jag packa en massa kläder och skicka iväg till mina nya kunder som har väntat i några veckor. Det blir en jobbig dag men med lite hjälp så skall det nog gå att få ihop. Det är nog det jobbigaste momentet i företagande och litet barn......när just leveranserna skall packas. Mick skall på och riva i alla inplastade kläderna för det är så klart jätteroligt. Så barnvakt är ett måste numera - fast någon plastgrej får han alltid tag på ändå ha ha ha.

Mick fyller år idag!

Idag den 16 mars för ett år sedan kämpade  jag på förlossningen och fick världens finaste son :) ... klockan 13.18 så då skall han få extra många pussar!Den coolaste tavlan är uppsatt!

En av våra bästa vänner är konstnär och vi har beställt den grymmaste tavlan till vår vägg ( 3 x 1,8 meter).
Det blev så fint!!! Eller vad tycker ni?


Thank God it is Friday

Denna veckan har helt klart varit halv jobbig. varit på öppna förskolan nästan varje dag vilket är jobbigt i sig och sen jobbat eller städat när jag kommit hem. Vilket sonen inte alls bryr sig om utan vaknar kl. 06.00 med tuppen eller med en rynkigare och rynkigare mamma - jag behöver min skönhetssömn!

I går åt jag inget snaskigt - BIG DAY - med tanke på att jag lyckas att få i mig en eller två rutor choklad varje dag annars. Har faktiskt kommit igång med träningen men jag måste göra något fel - för jag blir varken piggare eller mer fit??
Är det bara för att man fyller 35 eller? Ni som vet får gärna berätta. Kroppen är så sliten så att jag var tvungen att göra ett upphåll förra veckan för att jag helt enkelt inte orkade.  Konditionen har dock blivit bättre men det är typ allt.
Kan fortfarande inte göra vissa övningar pga att jag har noll styrka i armarna vilket jag borde ha då jag burit på sonen i snart ett år. Bildbevis nedan...


Tisdag 3 Mars

Måndagar är det få gröna gubbar på IKEA - för er som inte fattar betyder det färre besökare. Så där var vi går för att handla skrivbord mm till företaget. Måste styra upp mina papper och fakturor för att ha koll på allt. Så nu har Zizoo bytt lokaler och fått nya möbler. Med andra ord flyttat från vardagsrummet till vårt sovrum :). På tal om sovrummet så är det inget sovrum utan även;

1. Zizoo Kontor
2. Zizoo Lager
3. Barnkammare
4. DJ Bås
5.Sovrum

Tur att det är stort, typ 25kvm eller så. Tja, vi måste flytta!

Annars har mannen varit sjuk och jag dålig sjuksyrra för att jag inte tog hand om honom + släppade med honom till IKEA. Nedan kan ni se hur det såg ut när Mick var på IKEA första gången när han var 1 månad (måste lära sig i tid).
Fast han ser ut och tycka att det är lagom ball.Söndag 1 mars

Äntligen mars, vår, sol - man kan alltid hoppas i alla fall. Fast det har varit lite sol i helgen och det är ljust ute kl.17.00 fortfarande om man bor i Malmö. Fast när vår familj var ute på promenad så var det mulet så klart men det brydde vi oss inte om och hade på solglasögonen :)

Såg tre filmer i helgen;

1. Role Model - helt ok om man gillar amerikanska komedier.

2. Valkyrie - somnade i mitten men såg början och slutet, helt ok dock inget fan av Tom Cruise och hatar andra världskriget tema.

3. The Day The Earth Stood Still -  hmm somnade inte men det var väl det ända positiva.

Melodivestivalen ville jag också se så klart så att man hänger med ha ha ha - Gillar Petra Mede men shit vad dåliga låtar.
Gillar än så länge bara Alcazar, EMD, Lili & Susie, Måns och någon till som jag glömt. Alcazar för att Disco är coolt, EMD för att jag gillar Danny, Lili & Sussie för att de är Lili & Sussie och Måns för att han är Måns.

Vackert! Synd att vädret inte är bättre bara för då hade Malmö lätt konkurrerat med Rivieran om de inoljade strandgubbarna i string bikini. Längtar till sommaren.......

RSS 2.0